fbpx
hbo communicatie studeren

Mis deze gratis download niet!

Hé! Wil jij weten hoe studenten de hbo-opleiding communicatie ervaren?

Download onze whitepaper HBO Communicatie door de ogen van de student om er niet alleen achter te komen hoe studenten de opleiding beleven, maar ook hoe jij deze studie kan beleven.  

whitepaper-hbo communicatie-door-de-ogen-van-de-student

Wat kan ik verwachten?

Een goede studiekeuze begint natuurlijk met het verzamelen van informatie over de verschillende opleidingen. Dat is gelukkig nog steeds mogelijk in deze coronacrisis met onze whitepaper.

Met de whitepaper HBO Communicatie door de ogen van de student ontdek je op afstand hoe studenten de studie hbo communicatie beleven.

  • Ontdek wat hbo communicatie precies is door de ogen van de student.
  • Kom meer te weten over hoe studenten het eerste jaar ervaren.
  • Ontdek hoe de gehele opleiding eruitziet en aan welke praktijkgerichte opdrachten eerstejaarsstudenten werken.
  • Ontdek wat je later kan worden.
  • Kom erachter of je wel of niet toegelaten wordt tot de opleiding.
Maurice Student communicatie

Voor ik de open dag bezocht had in een aantal vragen bedacht. Deze vragen kon ik op de open dag gelukkig allemaal stellen. Ook was het voor mij helder hoe de opleiding er het eerste jaar uit zou komen te zien, doordat ze heel duidelijk aan mij lieten zien aan welke opdrachten er in het eerste jaar wordt gewerkt.

Ruth Student commerciële economie

De open dag is voor mij uiteindelijk de bepalende factor geweest dat ik voor de opleiding heb gekozen. Tijdens deze voorlichting werd het programma van leerjaar 1 besproken. De opdrachten die in leerjaar 1 en 2 aan bod kwamen, vond ik erg interessant. De voorlichting gaf mij dus wel echt meer inzicht over de opleiding. Een Online Open Dag bezoeken is dus echt wel een aanrader!

Coen Student communicatie

Wat mij vooral aantrekt tot de opleiding communicatie is de combinatie tussen het analyseren van groepen of personen en de creativiteit die ik naderhand kwijt kan in het bedenken van een concept. Dat is dan ook de perfecte mix voor mij.