fbpx

Studentenvereniging

Studentenverenigingen in Zeeland

Vlissingen is natuurlijk niet een bruisende studentenstad, maar gelukkig zijn er wel mogelijkheden om het studeren wat gezelliger te maken! Via een studentenvereniging leer je bijvoorbeeld binnen no time nieuwe mensen kennen. Ook organiseren zij het hele jaar door gezellige activiteiten. Op deze manier wordt jouw studentenleven in Vlissingen nog leuker. Er zijn in Vlissingen drie studentenverenigingen waar je lid van kan worden: Marum Bibio, Aqua Ad Vinu en F.I.S.A.

De studentenverenigingen

studentenvereniging marum bibio vlissingen

Marum Bibio

Ben jij een echt feestbeest? Dan is deze vereniging iets voor jou! Marum Bibio staat bekend om haar evenementen en feesten. Door Covid-19 is het tijdelijk gesloten, maar gebruikelijk is de bovenverdieping van cafe Bellamy vijf dagen per week geopend voor leden die behoefte hebben aan een babbel en een drankje. Om niet te vergeten is er ook nog de Sunset Cruise, waar er elk jaar, onder het genot van een dansje en drankje lekker gefeest wordt.

studentenvereniging aqua ad vinum vlissingen

Aqua ad Vinu

Hou jij van actief bezig zijn en kan je niet stil zitten? Dan past deze vereniging echt bij jou. Aqua ad Vinium (ook wel bekend als AAV) organiseert het hele jaar door te-gekke themafeesten en activiteiten. Naast dat er elke maand een themafeest wordt georganiseerd wordt, worden er ook activiteiten gepland zoals paintball, bowlen, een cursus tapdansen, noem zo maar op. Voor ieder wat wils! Het grootste evenement van het jaar is een tripje naar de welbekende Ardenne. Ook hebben zij drie dagen in de week dat er gezellig wat geklets en gedronken kan worden in sociëteit de Dop. Bovendien is er ook elke donderdagavond iets te doen. Aqua ad Vinum is dé gezelligheidsvereniging voor alle nieuwe en oudere studenten aan de University of Applied Sciences

studentenvereniging f.i.s.a. vlissingen

F.I.S.A.

F.I.S.A. is de enige studentenvereniging voor Nederlandse en internationale studenten in Vlissingen. Iedere student is welkom om mee te doen en te genieten van het studentenleven in het rustige, maar gezellige Vlissingen! De activiteiten die zij organiseren omvatten - 1x per maand themafeesten in Tapperij de Ruyter - Socialistische activiteiten zoals filmavonden, diners, bowlingavonden. Dit is een ideale vereniging als je wilt socializen met internationale studenten!

Toelichting van de opleiding

Benieuwd wat de studie communicatie echt inhoudt?

Bekijk het hier

Hoe ziet de opleiding eruit?