fbpx

Wie zijn wij?

over ons samenwerking

Wij zijn er om jou te informeren. helpen.

Wij zijn Maurice, Cato, Ruth, Niek en Coen en wij zijn vijf eerstejaarsstudenten aan de HZ University of Applied Sciences en via deze website krijg jij te zien waarom de hbo studie communicatie zo gaaf is om te volgen.

Op deze website kom jij alles te weten over de hbo opleiding communicatie. Van toelatingseisen tot beroepskeuze en van doorstromen via het mbo tot het studentenleven. Via deze website willen wij jou helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over de opleiding, zodat je met een goed gevoel van start kan gaan.

Heb je nog andere vragen voor ons? Neem dan contact met ons op via onze social media:

Maurice Student communicatie

Voor ik de open dag bezocht had in een aantal vragen bedacht. Deze vragen kon ik op de open dag gelukkig allemaal stellen. Ook was het voor mij helder hoe de opleiding er het eerste jaar uit zou komen te zien, doordat ze heel duidelijk aan mij lieten zien aan welke opdrachten er in het eerste jaar wordt gewerkt.

Ruth Student commerciële economie

De open dag is voor mij uiteindelijk de bepalende factor geweest dat ik voor de opleiding heb gekozen. Tijdens deze voorlichting werd het programma van leerjaar 1 besproken. De opdrachten die in leerjaar 1 en 2 aan bod kwamen, vond ik erg interessant. De voorlichting gaf mij dus wel echt meer inzicht over de opleiding. Een Online Open Dag bezoeken is dus echt wel een aanrader!

Coen Student communicatie

"Wat mij vooral aantrekt tot de opleiding communicatie is de combinatie tussen het analyseren van groepen of personen en de creativiteit die ik naderhand kwijt kan in het bedenken van een concept. Dat is dan ook de perfecte mix voor mij."